Skip to main content

De ce IDT și GBS?

Alătură-te afacerii noastre revoluționare și stimulează inovațiile care ne fac un lider de piață și în industrie. Fiind o funcție integrată axată pe valoarea comercială, experiența consumatorului, creșterea digitală și soluțiile de afaceri, există nenumărate oportunități de a avea un impact. Ca membru al echipei noastre, ne vei face mai rapizi, mai puternici și vei simplifica procesele noastre. Indiferent dacă lucrezi în laboratoarele noastre de inovare centrate pe date, influențând automatizarea roboticii, dacă spui povestea noastră de afaceri sau lucrezi agil pentru a oferi strategii eficiente și durabile, ne poți motiva în evoluția noastră, în timp ce îți extinzi abilitățile.

Ce ai putea face tu?

Ca membru pasionat și proactiv al echipei IDT și GBS, vei explora noi parteneriate, vei beneficia de platforme inteligente și vei pune în practică expertiza ta. Conectează-te cu colegii globali din diferite funcții. Lucrează cu tehnologii avansate și de ultimă generație pentru a zgudui piața. Stimulează soluții de afaceri care pun consumatorii pe primul loc. Și astfel îndeplinim misiunea noastră de a construi A Better Tomorrow™.

Selectați din cele domenii de

Ca organizație dinamică, mediul BAT ne încurajează să contestăm starea de fapt, să continuăm să ne îmbunătățim, să creștem și să impulsionăm schimbările. În IDT, suntem acum într-o călătorie interesantă spre optimizare și automatizare și sunt mândra că fac parte din transformare, în timp ce construim A Better Tomorrow!

KaiXuan Leong , Manager Strategie și planificare servicii IDT

Selectat doar pentru tine

Vizualizează mai multe roluri

Să păstrăm legătura

Sign in

Doresc să primesc e-mailuri de la Comunitatea Globală de Talente BAT pentru a fi ținut la curent cu oportunitățile de carieră, evenimentele viitoare și noutățile privind compania. Făcând clic pe căsuța „Înregistrare” sunteți de acord să primiți actualizări de la Comunitatea Globală de Talente, prin e-mail, în numele BAT.

Aveți dreptul de a renunța la primirea alertelor în orice moment, inclusiv prin accesarea link-ului din partea inferioară a fiecărui e-mail cu actualizări de la Comunitatea Globală de Talente.

Prin crearea unui cont, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile noastre.

Pentru a afla cum BAT prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal și drepturile dumneavoastră, vă rugăm să consultați Declarația de confidențialitate.