Skip to main content

De ce departamentul de Resurse Umane?

În ciuda faptului că suntem un lider global cu o istorie indelungata, privim spre viitor. Suntem intr-o continua transformare care necesită noi abilități, noi capabilitati si descoperirea constanta a unor noi modalități de a atrage și dezvolta talente excepționale. Am dezvoltat o mentalitate profesională care permite aparitita erorilor, atâta timp cât învățăm din ele.

Suntem alaturi de colegii nostri, de-a lungul carierei profesionale, prin oferirea unor oportunitati de invatare nelimitate si prin intermediul programelor de dezvoltare. Astfel, reusim sa le facilitatam o evolutie graduala, inspirandu-i si pe ei sa impartaseasca aceleasi practici. Sopul nostru este sa devenim o organizatie mai rapida, mai puternica si mai eficienta.

Ce ai putea face tu?

Vei dezvolta strategii unice folosind tehnologii de ultimă generație în domeniul resurselor umane, vei promova o cultură a diversității și incluziunii, modeland viitorul organizatie prin evidentierea celui mai mare atuu - colegii nostri. Cel mai important, vei avea ocazia sa colaborezi cu echipele noastre de specialisti pentru a implementa schimbarea.

Selectați din cele domenii de

Este interesant de observat evolutia rapida a produselor din gama New Categories. Cautam in mod constant noi talente, pentru a genera transformare.

Zoe Wu Junior , HR Business Partner

Selectat doar pentru tine

Vizualizează mai multe roluri

Să păstrăm legătura

Sign in

Doresc să primesc e-mailuri de la Comunitatea Globală de Talente BAT pentru a fi ținut la curent cu oportunitățile de carieră, evenimentele viitoare și noutățile privind compania. Făcând clic pe căsuța „Înregistrare” sunteți de acord să primiți actualizări de la Comunitatea Globală de Talente, prin e-mail, în numele BAT.

Aveți dreptul de a renunța la primirea alertelor în orice moment, inclusiv prin accesarea link-ului din partea inferioară a fiecărui e-mail cu actualizări de la Comunitatea Globală de Talente.

Prin crearea unui cont, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile noastre.

Pentru a afla cum BAT prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal și drepturile dumneavoastră, vă rugăm să consultați Declarația de confidențialitate.