Skip to main content

Ce ai putea face tu?

Industria noastră se schimbă rapid - și ne propunem întotdeauna să ținem pasul cu schimbările. Colaborăm cu echipa noastră globală de profesioniști în materie de probleme juridice și externe pentru a ne modela și proteja activ afacerea. Adu-ți energia, angajamentul și pasiunea pentru a ne impulsiona strategia și pentru a facilita creșterea.

Selectați din cele domenii de

Selectat doar pentru tine

Vizualizează mai multe roluri

Să păstrăm legătura

Sign in

Doresc să primesc e-mailuri de la Comunitatea Globală de Talente BAT pentru a fi ținut la curent cu oportunitățile de carieră, evenimentele viitoare și noutățile privind compania. Făcând clic pe căsuța „Înregistrare” sunteți de acord să primiți actualizări de la Comunitatea Globală de Talente, prin e-mail, în numele BAT.

Aveți dreptul de a renunța la primirea alertelor în orice moment, inclusiv prin accesarea link-ului din partea inferioară a fiecărui e-mail cu actualizări de la Comunitatea Globală de Talente.

Prin crearea unui cont, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile noastre.

Pentru a afla cum BAT prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal și drepturile dumneavoastră, vă rugăm să consultați Declarația de confidențialitate.