Skip to main content

De ce Finance?

Evoluam catre nivelul următor, printr-un parteneriat comercial cu grupul, prin simplificarea activităților financiare de baza, prin utilizarea tehnologiei, oferind informații mai clare și gestionare eficienta a resurselor. Analizam datele și ne angajăm să expunem noi oportunități care inspiră un succes comercial și durabil.

Suntem determinati sa insuflam schimbare in industria in care activam, nu doar sa atingem un avantaj competitiv. Valorificand beneficiile noastre, prin maximizarea rentabilității investițiilor în mărcile și tehnologiile noastre și ghidarea mai multor departamente catre cheltuieli mai inteligente, mai rapide și mai eficiente.

Ce ai putea face tu?

Folosește-ți expertiza financiară pentru a incuraja dezvoltarea unor arii cheie, pentru stimula capabilitatile, inspira achiziții globale și pentru a utiliza tehnologia. Dacă esti ferm in luarea deciziilor, un lider influent și un jucator proactiv, poti deveni parte din:

Selectați din cele domenii de

Cariera mea în cadrul departamentului Finance a început în urmă cu opt ani, în calitate de Global Graduate. De atunci, am lucrat cu piețe diferite, inclusiv cu sediul nostru global, în functiuni precum Commercial Finance, Corporate Finance și Mergers and Acquisitions.

Rawaid Asif, Planning and Reporting Manager – New Categories Finance(Manager planificare și analiză – Finanțare categorii noi) , Manager planificare și analiză – Finanțare categorii noi

Selectat doar pentru tine

Vizualizează mai multe roluri

Să păstrăm legătura

Sign in

Doresc să primesc e-mailuri de la Comunitatea Globală de Talente BAT pentru a fi ținut la curent cu oportunitățile de carieră, evenimentele viitoare și noutățile privind compania. Făcând clic pe căsuța „Înregistrare” sunteți de acord să primiți actualizări de la Comunitatea Globală de Talente, prin e-mail, în numele BAT.

Aveți dreptul de a renunța la primirea alertelor în orice moment, inclusiv prin accesarea link-ului din partea inferioară a fiecărui e-mail cu actualizări de la Comunitatea Globală de Talente.

Prin crearea unui cont, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile noastre.

Pentru a afla cum BAT prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal și drepturile dumneavoastră, vă rugăm să consultați Declarația de confidențialitate.