Skip to main content

Începe călătoria ta unică

În funcție de poziția pentru care aplici, vei parcurge atât pașii de mai jos, cât și o parte a activității de preselecție.

Faza de verificare

Test online

Testele noastre online sunt concepute pentru a fi imparțiale. Vei fi invitat să joci un set de jocuri, care evaluează trăsăturile cognitive, sociale și comportamentale. Algoritmul de bază al jocurilor ne ajută să identificam trăsăturile cheie pe care le căutăm în organizația noastră. Testele utilizează inteligența artificială și știința comportamentală pentru a înțelege mai bine abilitățile și potențialul tău și pentru a crea echipe mai diverse.

Interviul de selecție

Interviurile noastre de selecție sunt o modalitate eficientă prin care noi te putem cunoaște mai bine. Este posibil să îți cerem să fii disponibil pentru un interviu telefonic sau să răspunzi la unele întrebări printr-un interviu video pre-înregistrat. În timp ce interviurile telefonice oferă șansa de a discuta mai detaliat, interviurile înregistrate sunt mai rapide și mai flexibile pentru tine. Acestea îți oferă posibilitatea de a alege când și unde dorești să susții interviul. Pentru a te ajuta să te pregătești, platforma noastră îți oferă posibilitatea să testezi calitatea luminii, sunetului și a imaginii, înainte de a înregistra răspunsurile tale reale.

Faza de selecție

Interviul față în față

Acest pas ne ajută să ne cunoaștem reciproc. Interviul acoperă o gamă variată de subiecte și de multe ori face referire la capabilitățile de lider – pentru a vedea dacă nevoile tale sunt aliniate cu oferta noastră. Discuția se desfășoară în ambele direcții și reprezintă o șansă excelentă pentru tine să te întâlnești cu managerii și să adresezi întrebări, asigurându-te că suntem alegerea potrivită pentru tine.

Centrul de evaluare

Assessment centre-ul nostru reflectă era digitală în care trăim. A fost conceput pentru a-ți oferi o experiență interactivă, ajutându-te în același timp să vezi ce îmbunătățiri poți aduce. Vremea tocului și a cernelii a trecut - așteptăm cu nerăbdare să vedem cum abordezi o situație imersivă din viața reală, atât la nivel de echipa cât și individual, obținând rezultate excelente.

Doar pentru tine