Skip to main content

Începe călătoria ta unică

In functie de pozitia pentru care aplici, vei parcurge atat pasii de mai jos, cat si o parte a activitatii de preselectie.

Faza de verificare

Test online

Testele noastre online sunt concepute pentru a fi impartiale. Vei fi invitat să joci un set de jocuri, care evalueaza trăsăturile cognitive, sociale și comportamentale. Algoritmul de baza al jocurilor ne ajută să identificam trăsăturile cheie pe care le căutăm în organizația noastră. Testele utilizeaza inteligenta artificiala și știința comportamentală pentru a înțelege mai bine abilitățile și potențialul tău și pentru a crea echipe mai diverse.

Interviul de selectie

Interviurile noastre de selectie sunt o modalitate eficienta prin care noi te putem cunoaste mai bine. Este posibil să îți cerem să fii disponibil pentru un interviu telefonic sau să răspunzi la unele întrebări printr-un interviu video pre-inregistrat. În timp ce interviurile telefonice oferă sansa de a discuta mai detaliat, interviurile înregistrate sunt mai rapide și mai flexibile pentru tine. Acestea îți ofera posibilitatea de a alege când și unde dorești să sustii interviul. Pentru a te ajuta să te pregătești, platforma noastră îți ofera posibilitatea să testezi calitatea luminii, sunetului și a imaginii, înainte de a înregistra răspunsurile tale reale.

Faza de selecție

Interviul față în față

Acest pas ne ajuta sa ne cunoastem reciproc. Interviul acopera o gama variata de subiecte și de multe ori face referire la capabilitatile de lider – pentru a vedea daca nevoile tale sunt aliniate cu oferta noastra. Discuția se desfășoară în ambele direcții și reprezintă o șansă excelentă pentru tine să te întâlnești cu managerii și să adresezi întrebări, asigurându-te că suntem alegerea potrivită pentru tine.

Centru de evaluare

Assessment centre-ul nostru reflectă era digitală în care trăim. A fost conceput pentru a-ți oferi o experienta interactiva, ajutându-te în același timp să vezi ce imbunatatiri poți aduce. Vremea tocului si a cernelii a trecut - așteptăm cu nerăbdare să vedem cum abordezi o situație imersivă din viața reală, atat la nivel de echipa cat si individual, obtinand rezultate excelente.

Doar pentru tine