Skip to main content

Absolvenți

Urmărește filmulețul nostru și află cum este să fii în programul nostru Global Graduate. Nu numai că vei obține o perspectivă asupra diferitelor funcții pe care le poți ocupa, dar vei vedea și dacă acesta este programul potrivit pentru tine și dacă ai abilitățile de care avem nevoie.

Explorează programele noastre

Programele noastre te vor ajuta să te adaptezi rapid. Vei contribui cu idei într-un loc de muncă real, dezvoltându-ți potențialul prin traininguri de talie mondială. Vei colabora cu colegi din întreaga lume. Mai mult decât atât, vei pregăti terenul pentru viitorul tău în afacerea noastră variată. Dacă dorești să maximizezi potențialul carierei tale - o bază solidă este esențială. Aici, vei beneficia de toate acestea și de multe altele.

Selectează un program

Woman smiling in a converstation with two members of staff

Dezvoltă-ți abilitățile

Expunere internațională

Aplică pentru o oportunitate internațională în cadrul companiei noastre globale

După doar câteva luni, vei începe să capeți expunere internațională, lucrând cu colegi din diverse entități la nivel global. Acesta este un mod excelent de a afla mai multe despre strategiile noastre locale și globale pentru a construi o rețea internațională valoroasă. Demonstrează-ți potențialul de lider!

Two people smiling at eachother

Dezvoltă-ți abilitățile

Învățare de talie mondială

Dezvoltă-ți abilitățile orientate spre viitor și motivația

Cu acces la o gamă întreagă de oportunități de instruire, îți poți dezvolta setul de abilități în mai multe moduri. De la cursuri de bază la instruire locală, precum și până la 3.000 de cursuri online, te vei bucura de o abordare holistică a învățării, care îți permite să adopți calea potrivită pentru tine.

A man drinking tea next to two other friends

Dezvoltă-ți abilitățile

Academia BAT

În primul an, te vei întâlni cu alți absolvenți BAT din întreaga lume pentru un training de două săptămâni. Aceasta va fi oportunitatea ta de a înțelege modul în care afacerea noastră influențează lumea întreagă, explorând în același timp portofoliul nostru de produse.

În aceste două săptămâni, vei învăța de la lideri, dobândind abilitățile funcționale, comerciale și de conducere de care ai nevoie pentru un viitor în cadrul BAT. Academia este o modalitate excelentă de a-ți construi rețeaua profesională pe măsură ce întâlnești colegi absolvenți și împărtășești experiențe.

Dezvoltă-ți abilitățile

Expunere internațională

Asumă-ți un rol internațional în cadrul afacerii noastre globale

Învățare de talie mondială

Dezvoltă-ți abilitățile orientate spre viitor și motivația

Academia BAT

Învață într-un mod structurat, dar flexibil