Skip to main content

Un angajator de viitor

Cu scopul de a construi A Better Tomorrow™, suntem dedicați furnizării unor produse deosebite într-un mod sustenabil. Dar suntem, de asemenea, pasionați de grija pentru oamenii noștri incredibili. Ca angajator, avem o responsabilitate față de echipele noastre pe care o exprimăm prin etosul nostru incluziv.

Etosul nostru

Etosul BAT se regăsește în tot ceea ce facem și în modul în care acționăm. Acest Etos reprezintă structura ADN a organizației noastre, formată din 5 piloni. Se potrivesc oare principiile noastre cu ale tale?

Suntem îndrăzneți

We are bold symbol

Oamenii de aici sunt creativi, adaptabili și dedicați. Aceste calități formează o cultură puternică a rezilienței și a dorinței neîncetate de perfecționare.

Truong Hai Vo, Manager de legătură privind producția, Vietnam

image of Truong Hai Vo, Production Liaison Manager

Suntem rapizi

We are fast symbol

În călătoria noastră de transformare, viteza contează mult. Stabilim o direcție clară pentru viitor și ne mișcăm rapid. Îmi place că lucrăm împreună ca o echipă și împărtășim cunoștințele dobândite cu fiecare.

Joi Notice, Senior Manager Retail – puncte de vânzare cu amănuntul, SUA

image of Pia Magens-Greve, HR Services Administrator

Suntem capabili

We are empowered symbol

Ce îmi place în mod special este faptul că am primit responsabilități încă din prima zi. Am libertatea de a veni cu propriile idei și de a stimula luarea deciziilor la nivelul corespunzător.

Sango Mati, Manager de marcă, piețele din sudul Africii

image of Sango Mati, Brand Manager

Suntem diverși

We are diverse symbol

Apreciem foarte mult perspectivele diferite și ne bazăm pe ideile, cunoștințele și experiențele tuturor. BAT este o organizație diversificată în care fiecare poate contribui într-un mod unic.

Pia Magens-Greve, Administrator servicii Resurse Umane, Germania

image of Joi Notice, Senior Manager – Retail Touchpoints

Suntem responsabili

We are responsible symbol

Agenda noastră pentru A Better Tomorrow oferă un scop clar angajaților BAT. Dorim să reducem impactul afacerii noastre asupra sănătății. Consider că suntem cu toții responsabili pentru atingerea acestui obiectiv.

Tobeka Mgope, analist validare și testare, Africa de Sud

image of Tobeka Mgope, Validation & Testing Analyst

Contribuie prin diversitate/ Pune-ți amprenta

O zi mai bună mâine™ începe cu a fi mai incluziv de astăzi. Incluzând pe toată lumea și entuziasmându-ne în fața perspectivelor diferite, facem loc ingeniozității. Diversitatea gândirii ne va oferi avantajul de care avem nevoie pentru a reinventa produsele noastre, afacerea noastră și pentru a remodela experiența consumatorului. Ca membru al echipei noastre, te vei alătura unui mediu de lucru excepțional, colaborând la nivel global cu colegi din mai multe departamente pentru a ne dezvolta afacerea în una dintre cele mai dinamice faze ale istoriei noastre.

Femeile în STIM

În calitate de companie, avem un obiectiv clar de a construi A Better Tomorrow™...

Aflați mai multe

Lider al diversității conform Financial Times

În noiembrie 2020, BAT a fost recunoscut de către Financial Times drept lider al diversității...

Aflați mai multe

Atenție asupra lunii pride: Suntem în continuare B United

ntrucât întreaga lume sărbătorește #PrideMonth, ne concentrăm atenția pe munca extraordinară...

Aflați mai multe

Femeile în STIM

În calitate de companie, avem un obiectiv clar de a construi A Better Tomorrow™...

View more

Lider al diversității conform Financial Times

În noiembrie 2020, BAT a fost recunoscut de către Financial Times drept lider al diversității....

View video

Atenție asupra lunii pride: Suntem în continuare B United

ntrucât întreaga lume sărbătorește #PrideMonth, ne concentrăm atenția pe munca extraordinară...

Aflați mai multe
A man wearing a VR gear

Beneficii care nu se limitează doar la locul de muncă

Învățarea și dezvoltarea ta

Construim o echipă de lideri de generație nouă transformatori, îndrăzneți și revoluționari, care stimulează performanța și îi ajută pe cei din jur să-și atingă potențialul maxim. Construim această echipă de lideri oferind oportunități de dezvoltare și învățând de la experți. Oferim învățare digitală globală. Și ne ghidăm oamenii practic, concentrându-ne asupra modului în care aceștia își pot atinge obiectivele și pot deveni lideri.

Oportunitățile noastre acoperă mapamondul. De fapt, peste 400 de colegi sunt actualmente în detașări internaționale și mult mai mulți se transferă permanent în străinătate. Indiferent de experiența ta, de rasă, vârstă, sex sau orientare, îți vom pune la dispoziție resursele pentru a-ți accelera procesul de învățare, pentru a deveni cea mai bună persoană care poți fi și pentru a-ți atinge ambițiile profesionale.

A woman on her phone

Beneficii care nu se limitează doar la locul de muncă

Remunerație

Oferim un pachet cu adevărat competitiv, care este revizuit anual și folosit ca etalon, comparând cu alte companii de bunuri digitale și de consum. Aceasta se bazează pe salariu, pensie, beneficii, precum și stimulente pe termen scurt și lung. Pachetul include și o gamă de beneficii flexibile, la alegerea ta. Aceste beneficii sunt relevante pentru nevoile tale și situația ta de acasă și de la locul de muncă.

A woman doing yoga

Beneficii care nu se limitează doar la locul de muncă b

Bunăstare

Bunăstarea ta este cheia pentru ca tu să lucrezi cel mai bine. Așadar, am pus la punct politici și inițiative pentru a-ți sprijini bunăstarea fizică, emoțională și financiară. Oferim asigurări de sănătate, taxe reduse pentru înscrierea la săli de sport (în funcție de piață), sisteme care facilitează utilizarea bicicletelor, fizioterapie (în funcție de piață), programe de asistență pentru angajați, aplicații de bunăstare și acces la consultanță financiară.

De asemenea, permitem un program de lucru flexibil, cum ar fi munca de acasă și ore de muncă în funcție de lucrurile mai importante din viață, cum ar fi familia și studiile.

Father lifting holding his faughter and hugging her

Beneficii care nu se limitează doar la locul de muncă

Familie

Inițiativa noastră Parents@BAT oferă proaspeților părinți oportunitatea de a echilibra viața personală și cea profesională la începutul vieții de părinte, indiferent unde se află în lume. De asemenea, oferim tehnologie și aplicații - pentru anumite piețe - care permit colegilor și familiilor acestora accesul la asistență medicală, programări și rețete. Toate acestea fac parte din angajamentul nostru pentru sănătatea colegilor noștri și a familiilor lor.

Află mai multe:
Beneficii care nu se limitează doar la locul de muncă

Învățarea și dezvoltarea ta

Salarizare

Bunăstare

Familie

O experiență premiată

Ne-am asumat sa creăm o experienta extraordinara pentru tine si am fost recunoscuti ca angajatorul preferat. Suntem mandri ca suntem Global Top Employer certificati in ultimii patru ani.

Employer Brand Research 2024