Skip to main content

Un rol important

Prin recrutarea a peste 600 de practicanți anual în peste 50 de locuri și toate funcțiile noastre, creăm următoarea generație de lideri. Împreună, transformăm modul în care intrăm pe piață. În prezent, căutăm studenți pasionați, curajoși și inovatori, care sunt gata să-și asume ambițiile la nivel global care sunt pregătiți să își ducă ambițiile pe plan global.

Ca practicant alături de noi, vei câștiga o experiență valoroasă, petrecând 3-6 luni învățând cum funcționează un producător de bunuri de larg consum de talie mondială. Bucură-te de expunerea la lideri superiori care îți vor oferi sfaturi și ar putea chiar să devină mentorii tăi. Și ai șansa de a-ți asigura un loc în programul nostru global de absolvenți - punând piciorul în pragul afacerii noastre înfloritoare.

Iată ce părere au practicanții noștri

În urmă cu 9 ani, îmi începeam practica în cadrul BAT. Privesc înapoi la această călătorie cu multă mândrie și simțind recunoaștere pentru toate oportunitățile de dezvoltare pe care le-am experimentat până acum. De la programul de practică la programul global de absolvenți și acum ca manager cu o carieră plină de experiențe internaționale, proiecte multifuncționale și colegi de echipă incredibili.

Clara Bravo – Partener de afaceri Resurse Umane, America de Sud

image of Clara Bravo – HR Business Partner, Latin America South

Mi s-a spus că un stagiu de practică în cadrul BAT ar putea fi un început pentru o carieră cu adevărat uimitoare într-o companie globală înfloritoare. Exact așa s-a întâmplat. A trecut puțin peste un an de când m-am alăturat ca practicant și am început deja o altă călătorie interesantă ca Absolvent global.

Samuel Adu, Absolvent global, Marketing, Nigeria

image of Samuel Adu, Global Graduate, Marketing, Nigeria

Este uimitor cât de rapid trece timpul atunci când te simți bine. Au trecut zece ani de când m-am alăturat BAT ca practicant. De atunci, am avut șapte roluri în trei țări. Acum lucrez la proiecte globale.

Balazs Fogarasy, Director global pentru marca angajatorului

image of Balazs Fogarasy, Global Employer Brand Lead

Practica în cadrul BAT reprezintă punctul de pornire perfect pentru oricine își începe cariera, mi-a oferit posibilitatea de a-mi dezvolta abilitățile, de a-mi extinde rețeaua și de a-mi oferi progresul în cariera internațională. De când m-am alăturat în 2018, am lucrat cu echipe regionale din sediul global din Londra și lucrez acum în echipa globală de retail din domeniul călătoriilor, cu sediul în Hong Kong.

Rita Araujo Costa, Director executiv planificare campanii globale

image of Rita Araujo Costa, Global Campaign Planning Executive

Ca practicant, mi s-a dat o problemă de rezolvat și resursele și instrumentele de care aveam nevoie pentru a soluționa problema. Încrederea pe care RAI o acordă practicanților lor este motivatoare; după patru ani de carieră la Reynolds, pot reflecta asupra experienței mele de practică și văd clar că mi-a dat încrederea de a continua să mă îmbunătățesc, să învăț și să ies în afara zonei mele de confort.

Elise Blackmon, practicant IDT 2017, actualmente analist senior IDT – Operațiuni.

image of Elise Blackmon, IDT intern 2017, currently Senior IDT Analyst – Operations