Skip to main content

Construim A Better Tomorrow™ împreună

Scopul nostru este de a construi A Better Tomorrow™. Cum? Reducând impactul produselor noastre asupra sănătății. Această măsură include angajamentul de a oferi consumatorilor adulți o gamă largă de produse cu un risc mai mic decât să continue să fumeze țigări. Experienta noastra, împreună cu capacitatea noastră de inovare, reprezintă o platformă pentru a construi produse mai durabile pentru consumatorii noștri și un model de business mai durabil pentru colegii, acționarii și comunitățile noastre.

Pune-ți expertiza la lucru

Avem o multitudine de echipe ce colaborează în vederea lansării produselor noastre pe piață într-un mod rapid, eficient și având întotdeauna în minte cerințele clienților noștri. Angajații BAT sunt experți care mențin afacerea noastră în fruntea clasamentului. Vei lucra cu ei în unul dintre cele șapte domenii de activitate ale noastre.

Selectează un domeniu de activitate

North America

Consultați locațiile noastre:

Oceania

Consultați locațiile noastre:

Bine ai venit în lumea noastră

52.000 de oameni în

180 de țări.

Ca membru al echipei noastre, vei lucra pe scena noastră globală, colaborând cu colegii și deservind consumatorii din întreaga lume. Vei reprezenta comunitățile pe care le deservim și vei avea ocazia să descoperi unde te-ar putea duce cariera.

Alege un continent

Bine ai venit în lumea noastră

  • North America
  • South America
  • Europe
  • Asia
  • Oceania
  • 52.000 de oameni în

    180 de țări.

    Ca membru al echipei noastre, vei lucra pe scena noastră globală, colaborând cu colegii și deservind consumatorii din întreaga lume. Vei reprezenta comunitățile pe care le deservim și vei avea ocazia să descoperi unde te-ar putea duce cariera.

Man walking up steps

Rolul pe care îl vei juca

Conducem industria bunurilor de larg consum prin modelul nostru cu mai multe categorii de produse.În calitate de membru al echipei noastre, vei lucra într-un ritm accelerat într-unul dintre centrele noastre tehnologice, centrele de cercetare și dezvoltare, birouri, fabrici sau vei efectua deplasări, contribuind la cele 150 de milioane de interacțiuni ale noastre cu consumatorii în fiecare zi. Aceasta este oportunitatea ta de a-ți dezvolta rapid cariera, pe măsură ce dezvolți abilități practice și îți construiești reputația în cadrul proiectelor revoluționare.

Descarca brosura adresata candidatilo
A man checking plants in field

Punem oamenii, partenerii și planeta pe primul loc

Descoperă pasiunea noastră pentru sustenabilitate și află cum poți contribui la a crea A Better TomorrowTM

Sustenabilitatea este în centrul a tot ceea ce facem. Agenda noastră pentru sustenabilitate reflectă angajamentul nostru de a reduce impactul afacerii noastre asupra sănătății, ca domeniu principal de interes. Acest lucru este susținut de excelență în cadrul priorităților noastre de mediu, sociale și de guvernanță (ESG). În cele din urmă, este vorba despre crearea unei valori comune pentru consumatorii, societatea, angajații și acționarii noștri. Din activitatea noastră de combatere a schimbărilor climatice, reducerea materialelor plastice și a deșeurilor și stimularea excelenței ecologice; îmbunătățirea mijloacelor de trai ale fermierilor, promovarea drepturilor omului și crearea unei culturi diverse, incluzive la locul de muncă. Conducem progresul prin acțiuni concrete și obiective ambițioase și credem că, împreună, putem construi A Better TomorrowTM pentru toate părțile interesate.

Explorează mai mult >
Scientist in a lab

Viitor inovator

Vezi cum inovăm următoarea fază a viitorului nostru și ce poți face pentru a-l accelera.

Planificarea transformării unei industrii necesită inovație și tehnologie de vârf. Datorită cercetărilor noastre științifice de top la nivel global, susținute de echipa noastră de peste 1500 de oameni de știință, putem crea produse mai sigure, mai satisfăcătoare și mai durabile. Cu laboratoare de top de cercetare și dezvoltare, hub-uri digitale și centre de inovare, ne îmbogățim întotdeauna cunoștințele, continuând să ne câștigăm locul ca lideri în industrie.

Explorează mai mult >
Big building

Din prezent în trecut

Pătrunde în istoria noastră și începe să scrii propria poveste a carierei tale cu noi.

Suntem una dintre cele mai importante companii de bunuri de larg consum la nivel global. Am devenit un jucător puternic în industria produselor necombustibile în urma construirii unei baze solide în domeniul tutunului. De altfel, după ce ne-am început povestea în 1902, am dobândit un nivel de experiență de neegalat care, alături de capabilitățile noastre inovatoare, ne ajută să construim împreună A Better Tomorrow™

Explorează mai mult >
Doar pentru tine

Rolul pe care îl vei juca

Punem oamenii, partenerii și planeta pe primul loc

Viitor inovator

Din prezent în trecut