Skip to main content

De ce Marketing?

Comercializăm mărcile noastre în peste 180 de piețe din întreaga lume. Multe dintre aceste piețe sunt reglementate strict. În același timp, apariția Categoriilor noi înseamnă că operăm într-un mediu care se schimbă foarte rapid. Acești factori prezintă genul de provocări care ne permit să ne dezvoltăm

Ca membru al echipei noastre de marketing, te vei alătura unui grup unit de multe talente. Vei folosi tehnologii emergente și date complexe pentru a stimula inovația. Și vei colabora cu părțile interesate la nivel mondial, parteneri unici și mărci puternice pentru a transmite un mesaj puternic lumii.

Ce ai putea face tu?

Suntem povestitori cu impact care depășesc limitele și găsim modalități inovatoare de conectare și interacțiune cu clienții noștri. Ca membru al acestei echipe, vei învăța de la experți din industrie să transmiți un mesaj consistent lumii pe mai multe platforme. Alătură-te unui departament din cele care urmează:

Selectați din cele domenii de

Ritmul rapid și mediul internațional sunt aspectele care îmi plac legate de munca în cadrul acestei companii. Ai șansa de a te roti în cadrul funcțiilor - și mi-am adus pasiunea pentru sustenabilitate la departamentul de construcție și gestionare a mărcilor.

Stephanie Toor , Digital Campaign Executive

Selectat doar pentru tine

Vizualizează mai multe roluri

Să păstrăm legătura

Sign in

Doresc să primesc e-mailuri de la Comunitatea Globală de Talente BAT pentru a fi ținut la curent cu oportunitățile de carieră, evenimentele viitoare și noutățile privind compania. Făcând clic pe căsuța „Înregistrare” sunteți de acord să primiți actualizări de la Comunitatea Globală de Talente, prin e-mail, în numele BAT.

Aveți dreptul de a renunța la primirea alertelor în orice moment, inclusiv prin accesarea link-ului din partea inferioară a fiecărui e-mail cu actualizări de la Comunitatea Globală de Talente.

Prin crearea unui cont, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile noastre.

Pentru a afla cum BAT prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal și drepturile dumneavoastră, vă rugăm să consultați Declarația de confidențialitate.