Skip to main content

De ce Deparamentul de Operațiuni?

Experții noștri sunt extrem de pasionați de schimbarea industriei noastre în bine. Deoarece, în fiecare zi, ei se simt și mai stăpâni pe capacitatea lor de a explora categorii noi, de a dobândi noi experiente și de a accelera viteza cu care pot obține rezultate.

În Departamentul de Operațiuni, impactul tău va fi întotdeauna pozitiv și semnificativ. Oportunitățile de inovare sunt enorme și de anvergură. Suntem cu adevărat internaționali și întotdeauna uniți.

Ce ai putea face tu?

Fii in centrul universului nostru - unde tehnologia, sustenabilitatea și afacerile profitabile coexistă. Lasă dezvoltarea de nivel mondial să te motiveze să pui la îndoială și să redefinești modul în care construim produsele și serviciile noastre. Vei lucra cu cele mai bune instrumente digitale și fizice - în orice domeniu te vei alătura:

Selectați din cele domenii de

După ce mi-am început călătoria în BAT ca absolvent global acum 11 ani, am avut ocazia să devin un factor de schimbare în afacerea noastră, să învăț de la echipe diverse și să susțin adevărata sustenabilitate, de la semințe la fabrici.

Erika Gloria , Director Leaf, Kenya

Selectat doar pentru tine

Vizualizează mai multe roluri

Să păstrăm legătura

Sign in

Doresc să primesc e-mailuri de la Comunitatea Globală de Talente BAT pentru a fi ținut la curent cu oportunitățile de carieră, evenimentele viitoare și noutățile privind compania. Făcând clic pe căsuța „Înregistrare” sunteți de acord să primiți actualizări de la Comunitatea Globală de Talente, prin e-mail, în numele BAT.

Aveți dreptul de a renunța la primirea alertelor în orice moment, inclusiv prin accesarea link-ului din partea inferioară a fiecărui e-mail cu actualizări de la Comunitatea Globală de Talente.

Prin crearea unui cont, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile noastre.

Pentru a afla cum BAT prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal și drepturile dumneavoastră, vă rugăm să consultați Declarația de confidențialitate.