Skip to main content

De ce Cercetare și dezvoltare?

Nu stăm nicio clipă. Inovăm mereu, experimentăm și oferim soluții noi. Acesta este motivul pentru care cercetarea și dezvoltarea noastră sunt atât de importante pentru noi și investim și accelerăm activitățile noastre pentru a genera cunoștințe noi și inovații. Astăzi, operăm într-un spectru larg de domenii științifice, inclusiv biologie moleculară, toxicologie și chimie, fiind acea gamă de expertiză care alimentează inovarea și învățarea neîncetate care ne diferențiază ca lider al industriei. La nivel global, angajăm peste 1500 de specialiști în cercetare și dezvoltare, dintre care mulți se concentrează pe cercetarea și dezvoltarea produselor din Categoriile noi. Principalul nostru centru de cercetare și dezvoltare are sediul în Southampton în Marea Britanie și este susținut de echipe din întreaga lume.

Ce ai putea face tu?

Credem că cel mai important ingredient pentru succes îl reprezintă oamenii noștri! O cultură inspirată a profesioniștilor curioși, agili și orientați spre viitor va fi întotdeauna cea mai competitivă diferențiere a noastră. Lumea cercetării științifice este construită pe diferite perspective și abordări care se reunesc pentru a ne forma perspectivele și pentru a ne modela viitorul. Vino alături de noi în cadrul:

Selectați din cele domenii de

Un lucru grozav la locul meu de muncă este modul în care mi-a permis să-mi explorez abilitățile manageriale prin programe de învățare agilă, dedicându-mă totodată cercetării mele.

Dr James K. Ebajemito , Cercetător în domeniul cercetării clinice

Selectat doar pentru tine

Vizualizează mai multe roluri

Să păstrăm legătura

Sign in

Doresc să primesc e-mailuri de la Comunitatea Globală de Talente BAT pentru a fi ținut la curent cu oportunitățile de carieră, evenimentele viitoare și noutățile privind compania. Făcând clic pe căsuța „Înregistrare” sunteți de acord să primiți actualizări de la Comunitatea Globală de Talente, prin e-mail, în numele BAT.

Aveți dreptul de a renunța la primirea alertelor în orice moment, inclusiv prin accesarea link-ului din partea inferioară a fiecărui e-mail cu actualizări de la Comunitatea Globală de Talente.

Prin crearea unui cont, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile noastre.

Pentru a afla cum BAT prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal și drepturile dumneavoastră, vă rugăm să consultați Declarația de confidențialitate.